154.000 Ft helyett 123.200 Ft-tól: Élmény disznóvágás

Az Ajánlat tartalma

A 154.000 Ft értékű élmény disznóvágást 2-5 fő részére 123.200 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 24.640 Ft-ot kell fizetned, a fennmaradó 98 560 Ft-ot a helyszínen, partnerünknek kell kifizetned.

A 273.000 Ft értékű élmény disznóvágást 5-10 fő részére 218.400 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 43.680 Ft-ot kell fizetned, a fennmaradó 174.720 Ft-ot a helyszínen, partnerünknek kell kifizetned.

A 420.000 Ft értékű élmény disznóvágást 11-20 fő részére 336.000 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 67.200 Ft-ot kell fizetned, a fennmaradó 268.800 Ft-ot a helyszínen, partnerünknek kell kifizetned.

Szívesen átélnéd gyerekkorod hamisítatlan disznótorait, vagy teljesen kimaradt az életedből ez a rituálé, és most pótolnád? Akár baráti társasággal jönnétek össze, akár a családdal mulatnátok egy jót, vagy a céges csapatot erősítenétek így, egy hamisítatlan disznótor minden finomságával együtt felejthetetlen program lesz!

Az voucher tartalma:
- Teljeskörű részvétel a disznóvágáson és a feldolgozásában való közreműködés
- Welcome Drink: Üdvözlő Házi Pálinka v. Forralt Bor fogyasztása
- Házi pogácsa (sajtos, tepertős, burgonyás), sós péksütemények korlátlan fogyasztása
- Hagyományos disznótoros ebéd: hurka, kolbász, tepertő, (felmerülő különleges igényeket jelezzétek előre, és állnak a rendelkezésetekre)
- Őstermelői szörpök, limonádék és meleg tea korlátlan fogyasztása
- Autentikus paraszt ill. cigány zenék
- Élőzene, igény esetén, felár ellenében (előzetes egyeztetést igényel)
- Az installációk korlátlan használata: foci, röplabda, tollaslabda, frizbi, tenisz, drótkötélpálya, asztali tenisz. játszótér, trambulin, lengőteke, csúszda, csocsó

Igény esetén, felár ellenében elérhető szolgáltatásaik: 
- Teljeskörű étkeztetés, külső szolgáltató igénybevételével (előzetes egyeztetést igényel)
- Alkoholos ill. alkoholmentes italok (sörök, borok)
- Prémium üdítőitalok  
- Hosszabbítható időtartam is igénybe vehető (előzetes egyeztetést igényel) 

[A hatályos Magyar Törvények szerint sajnos a feldolgozott termékeket nem vihetik haza a résztvevők! További információkról a NÉBIH honlapján tájékozódhattok!]

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Az alábbi telefonszámon szükséges előzetesen bejelentkezni: +36 70 604 5990. A voucherkód elküldésével válik véglegessé a bejelentkezés az alábbi email címen: ranch@koever.hu

Partnerünkről

Természetközeli környezetben, erdőkkel körülölelt mezők közepén található 35.000m² rendezett, parkosított farmunk. Mely természet és élményparkként kínál tökéletes szórakozást kicsik és nagyok számára. A több hektár zöldterületen található természetes környezet az erdő élővilágával együtt tökéletesen biztosítja a vidéki nyugalmat - mindezt alig pár percnyire Budapesttől.
Hiszünk benne, hogy a KÖVÉR RANCH-on minden vendégünk számára felejthetetlen pillanatokat és tökéletes minőségű szolgáltatásokat tudunk nyújtani az elkövetkezendő években.

Helyszín

Kövér Ranch

https://ranch.koever.hu/kapcsolat.html

Válassz Csomagot

Kövér Ranch

Disznótoros élmény finomságokkal, termelői szörpökkel és rágcsálnivalókkal, aktivitásokkal, akár 20 főig
24 640 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet