17.500 Ft helyett 14.490 Ft: Kötélékszer készítő workshop

Az Ajánlat tartalma

Az ajánlattal 14.490 Ft-ért vehetsz részt a 17.500 Ft értékű workshopon. A voucherért most 2.900 Ft-ot kell fizetned, a fennmaradó 11.590 Ft-ot a helyszínen, partnerünknek kell kifizetned.

Imádsz anyagokkal bíbelődni, lakást díszíteni? Mindennek megadni a módját? Szeretnéd megtanulni, hogy hogyan lehet különböző anyagokból látványos ékszert készíteni? Van már saját készítésű kötél ékszered? Ha még nincs, akkor ki kell próbálnod, milyen szuper dolog egyedi ékszereket készíteni, ráadásul nem is nehéz! Készítsd el Te is a sajátodat! Találd meg a hozzád illő színeket és technikákat! 

2 órás Kötél ékszer készítő workshop 1 fő részére 

"Várlak workshopomra, ha elkészítenéd saját kötélékszered! Egyedi csomózási technika alapján megmutatom hogyan készíthetsz eredeti, színes hajókötélből ékszereket! A két órás foglalkozás végén hazavihetsz 1 db nyakláncot, 1 db karkötőt és egy pár fülbevalót! 

A workshop magában foglal minden alapanyagot és kelléket. Várlak szeretettel, Dea"

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

A voucher beváltásához előzetes időpontegyeztetés szükséges az info@cassel.hu vagy +36 20 665-1596 elérhetőségeken. A voucher hétfőtől csütörtökig 15 órától felhasználható. Eltérő időpont esetén egyeztetés szükséges.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Két helyszínen beváltható:
1.) 1014 Budapest, Battyhányi utca 14.
2.) 1075 Budapest, Károly krt. 3/a, 4. emelet

Partnerünkről

A cassel márkát 2013 decemberében hoztam létre azzal a céllal, hogy az általam tervezett ékszereknek teret adjak. A divat és a trendek állandó változásával minden szezon sok újdonságot hordoz magában. Ezen az irányvonalon haladva készítem az ékszereket nap mint nap, próbálok ki új technikákat és megoldásokat. Alapanyagokat tekintve a kötelek, bőrök, ásványok és üveggyöngyök azok, melyekkel igazán szeretek dolgozni. Kötélre hímzett kristállyal vagy ásvánnyal igazán egyedivé lehet varázsolni egy nyakláncot vagy karkötőt. A magas minőségű alapanyagok felhasználása elengedhetetlen feltétele az alkotásnak, hogy hosszú távon hordható maradjon egy ékszer.

Helyszín

Cassel Handmade Jewelry workshop

1014 Budapest Battyhányi utca 14

https://www.cassel.hu/

Válassz Csomagot

Cassel Handmade Jewelry workshop

Budapest

2 órás workshop Budapesten, két helyszínen. A workshop végére egy egyedi nyakláncod, karkötőd és egy pár fülbevalód is lesz
2 900 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet