12.000 Ft helyett 6.200 Ft: 1, 2 vagy 3D műszempilla

Az Ajánlat tartalma

Ajánlatunkkal 6.200 Ft-ért veheted igénybe a 12.000 Ft értékű szolgáltatást. A voucherért most 2.170 Ft-ot kell fizetned, a fennmaradó 4.030 Ft-ot a helyszínen, partnerünknek kell kifizetned.

Képzeld el, milyen érzés lenne, már reggel úgy ébredni, hogy magabiztos vagy, mert tudod, hogy a szempilláidnak köszönhetően már most csodásan nézel ki?
Az 1, 2 vagy 3D műszempillákkal pontosan ezt a hatást érheted el, hiszen saját szempilláid mindegyikére akár 3 műszempilla is kerülhet, ami a gondos elrendezésnek köszönhetően természetes, mégis csábító hatást kelt.
A műszempillák csak a saját pilláid természetes cserélődésével potyognak ki, így hetekig élvezheted a nap minden pillanatában idéző tekintetet, és meglátod: minden alkalommal elmosolyodsz majd, amikor a tükörbe nézel!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36 20 265 0259

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Tünde vagyok, több éves tapasztalattal, nagy odafigyeléssel és kedvességgel várom igényesen berendezett szalonomban a szépülni vágyókat. A kozmetikai szolgáltatások széles palettáját kínálom, és a kezelések során a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozom, hisz célom, hogy vendégeim elégedetten távozzanak, majd később ismét visszatérjenek hozzám.

Helyszín

Image Makeup Tattoo

1201 Budapest Magyarok Nagyasszonya tér 15.

Nyitvatartás

H-P: 8.00-18.00

Válassz Csomagot

Image Makeup Tattoo

Budapest

Válaszd az arcformádhoz, stílusodhoz legjobban illő pillákat a természetes hatású, mégis lenyűgöző szempillákért
2 170 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet