34.990 Ft helyett 26.790 Ft: Lubickolás az olasz Adrián

Az Ajánlat tartalma

A 4.820 Ft értékű voucheredért most 34.990 Ft helyett 26.790 Ft-ért veheted igénybe Bibione autóbuszos ajánlatunkat. Most csak 4.820 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 21.970 Ft összeget majd az utazási irodának fizeted a kívánt módon, készpénzzel vagy előre utalással.

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat.

Időpont: 2024. augusztus 03-04
Utazás: autóbusszal
Találkozás: 0.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)
Indulás: 0.30 órakor

Program:
1. nap: Folyamatos utazás Szlovénián keresztül az Adriáig rövid pihenőkkel, éjszaka a buszon.
Egy nap nyaralás Bibione homokos tengerpartján.
Bibione életében a kezdetektől fogva a turizmus volt meghatározó. Ideális üdülőhely mindazok számára, akik nyugodt környezetben szeretnének pihenni. Egy igazi nyaralóparadicsom, mivel a tengerparti fürdőhely különlegesen kedvező klímával rendelkezik. A víz hőfoka kellemes, így hosszú strandolásokra csábító. A strand, melynek finom homokja van, híres hatalmas méretéről: szélessége kb. 300 méter. A 18 ezer napernyő alatti ingyenes Wifi kapcsolattal Bibione valószínűleg Olaszország legnagyobb strandja. 

Bibionénak van egy termálfürdője, ami nyugodt környezetben található a tengerpart és az illatos fenyves között. A fürdőt 1996-ban hozták létre, hogy használják az itt fellelhető hiper-lúgos, bikarbonát nátrium-fluoridban gazdag ásványvizet, amely 400 méter mélységből tőr a felszínre, 52 fokos hőmérsékleten. Különösen alkalmas tengeri-iszap kezelésre, inhalációs kezelésre, valamint érrendszeri rehabilitációra. A termálmedencék tengerparti kilátással rendelkeznek. Hazaindulás 21.00 órakor Budapestre. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap: Érkezés Budapestre a reggeli órákban.
Felszállási lehetőségek az M7 autópálya vonalán.
Ha nem a budapesti felszállást választod, legyél kedves jelezni partnerünk felé foglaláskor. Felhívják figyelmed, hogy a busz (oda- és visszaúton is) csak menetiránynak megegyező oldalon áll meg a felszállási helyeken.

Érvényesség

2024-08-04 -ig

Foglalási feltételek

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat. Foglalás (szerződéskötés) után az utazási szerződés feltételei szerint lehet lemondani az utazást.

Tel: +36 1 317-1256

Partnerünkről

Csapatunk több, mint 20 éves tapasztalattal, családias hangulattal várja az utazni vágyókat. Színvonalas helyszíneket kínálunk akár belföldi, akár külföldi útról legyen is szó. Magyarország számos ismert és még felfedezésre váró csodáját mutatjuk meg. Minden utazáshoz szakavatott idegenvezetőt biztosítunk. Autóbuszparkunkat folyamatosan újítjuk, továbbra is luxus színvonalon utazhattok velünk.

Helyszín

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

1074 Budapest Síp utca 4.

www.kalandozastravel.hu

Nyitvatartás

H-P: 9-17

Válassz Csomagot

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

Budapest

Bibione - Non Stop
4 820 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet