34.990 Ft helyett 26.790 Ft: Lubickolás Jesolo tengerpartján

Az Ajánlat tartalma

A 4.820 Ft értékű voucheredért most 34.990 Ft helyett 26.790 Ft-ért veheted igénybe buszos csomagajánlatunkat. Most csak 4.820 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 21.970 Ft összeget majd az utazási irodának fizeted a kívánt módon, készpénzzel vagy előre utalással.

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat.

Időpont: 2024. július 12-14.
Utazás: autóbusszal
Találkozás: 21.30 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)
Indulás: 22.00 órakor

Program:

1. nap: Folyamatos utazás Szlovénián keresztül az Adriáig rövid pihenőkkel, éjszaka a buszon.

2. nap: Egy nap nyaralás Jesolo homokos tengerpartján.
Jesolo Velence városától 30 km-re, északra helyezkedik el. Hosszan elnyúló homokos strandja tökéletes a hétköznapok fáradalmainak kipihenésére. Igen közkedvelt kisgyermekes családok körében is a lassan mélyülő strandja miatt. Fő utcája – mely este sétáló utcává alakul – vonzza azokat is, akik szeretik a mozgalmas, nyüzsgő életet. Mindenki megtalálja a számára érdekes programot.
Jesoloban lehetőség van banánozásra, érdemes felülni az óriáskerékre, kipróbálni az Aqualandia csúszdáit, (Napi belépőjegy az Aqualandia parkba 10-18 óráig: – felnőtt 38 Euro, – 100-140 cm magasságú gyerekek 32 Euro. Délutáni belépőjegy az Aqualandia parkba: – felnőtt 32 Euro,– 100-140 cm magasságú gyerekek 28 Euro) vagy ellátogatni a Tropicariumba(belépő: kb.20€)  (A feltüntetett árak 2023-as árak.) A kihagyhatatlan pizza szeletek, a tenger gyümölcsei, fagylalt különlegességek teszik teljessé az egynapos nyaralást.

Felszállási lehetőségek az M7 autópálya vonalán.
Ha nem a budapesti felszállást választod, légy kedves jelezni ezt partnerünk felé foglaláskor. Felhívják figyelmed, hogy a busz (oda- és visszaúton is) csak menetiránynak megegyező oldalon áll meg a felszállási helyeken.

Fakultatív programlehetőség:
Látogatás Velencében.  Lido di Jesolo autóbusz-pályaudvarnál megáll az autóbusz pár percre (érkezés kb. 8-9 óra között), amíg leszállnak azok az utasok, akik inkább Velencében töltenék a napjukat. A menetrend szerinti buszok Velencében, a Piazzale Roma térre érkeznek. Innen gyalogos vagy vaporettos városnézés keretében megtekintésre ajánlják a következő látnivalókat: Rialtó-híd, Szent Márk tér, Doge Palota, Campanile, hajókázás a Canale Grandén.

Hazaindulás Lido di Jesolo-ból 21.00 órakor Budapestre. Kérik, Velencéből időben induljatok vissza! Éjszaka az autóbuszon.

 3. nap: Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

Érvényesség

2024-07-14 -ig

Foglalási feltételek

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat. Foglalás (szerződéskötés) után az utazási szerződés feltételei szerint lehet lemondani az utazást.

Tel: +36 1 317-1256

Partnerünkről

Csapatunk több, mint 20 éves tapasztalattal, családias hangulattal várja az utazni vágyókat. Színvonalas helyszíneket kínálunk akár belföldi, akár külföldi útról legyen is szó. Magyarország számos ismert és még felfedezésre váró csodáját mutatjuk meg. Minden utazáshoz szakavatott idegenvezetőt biztosítunk. Autóbuszparkunkat folyamatosan újítjuk, továbbra is luxus színvonalon utazhattok velünk.

Helyszín

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

1074 Budapest Síp utca 4.

www.kalandozastravel.hu

Nyitvatartás

H-P: 9-17

Válassz Csomagot

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

Budapest

Lubickolás az olasz Adrián - Jesolo - Non Stop
4 820 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet